Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

17 desember 2015

INFORMASJON TIL ALLE OM STATUS FOR REHABILITERINGSARBEIDETArbeidet på blokka blir avsluttes før jul fredag 18.12. Arbeidet starter opp igjen over nyttår, mandag 04.01. Varmeviften skrus av i juleferien.

Arbeidet er forsinket i forhold til avtalt fremdriftsplan:
·       Taket ferdigstilles i disse dager.

·       S-Bygg er ikke ferdig med å legge isolasjon på yttervegger, og vil ikke bli ferdig før jul. Arbeidet med legging av puss på veggene starter dermed ikke opp før på nyåret. Etter oppsatt plan betyr det at de ligger etter fristene. Styret følger opp dette.

·         Vindusleveranser vil bli forsinket inntil 5 uker på grunn av flom i produksjonshallen til NorDan, vindusleverandøren, under uværet i starten av desember. Det betyr at utskifting av vinduer sannsynligvis vil starte i begynnelsen av mars.

Vi vil om kort tid komme tilbake med mer utfyllende informasjon om status og plan for gjenstående arbeid.

                                       Styret, 16.12.15

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar