Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

28 april 2007

Leilighetene og gården

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass. Det gir oss en meget sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, uten at vi er plaget av hverken støy eller trafikk.

Det er tilsammen 53 leiligheter i gården, fordelt på 9 etasjer med flott utsikt.

  • 2 stk 4-roms
  • 34 stk 3-roms
  • 17 stk 1-roms
Leilighetene har gode planløsninger. Blokken har heis.

I tillegg til de 9 boligetasjene finnes det to kjelleretasjer, som inneholder boder, fyrrom, vaskeri og sykkelbod.

Vaskeri
Vaskeriet i kjelleren har 2 vaskemaskiner, 1 tørketrommel og tørkeskap. I tillegg finnes rulle. Vaskeriet er gratis for beboere.

Parkering
Gården eier 10 garasjer, som leies ut til beboere. Garasjene fordeles etter ansiennitet blant de som søker på ledige garasjer. Det er ikke tillatt å fremleie garasjene.

Gården har også 9 parkeringsplasser ved innkjørselen til huset, som er tilgjengelige for beboere og besøkende etter "første mann til mølla"-prinsippet.

Utover dette er det gratis gateparkering i Hekkveien og de andre veiene i nabolaget.

Offentlig transport
Nærmeste t-banestasjon er Carl Berner stasjon, som ligger 100 m unna. Trikk og buss finnes på Carl Berners plass, avstand 150 m.

Tøyen togstasjon, på Gjøvikbanen, ligger ca. 5 minutter unna på den andre siden av Grenseveien. Toget gir blant annet mulighet for transport ut i Nordmarka.

Fasiliteter i området
Gården ligger rett ved Carl Berners plass. Her finner du flere matvarebutikker, apotek, kaffebar, sushirestaurant, optikere, kiosker, treningssentere og elektrobutikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar