Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

11 mai 2011

Vannlekkasjer

Det har den siste tiden blitt utført flere mindre reparasjoner i blokken etter vannlekkasjer. I forbindelse med reparasjonene har vannet blitt stengt av flere ganger. I tillegg har det blitt rehabilitert noen bad, som også har medført avstenging av vann.

Gjentatte trykkendringer i de skjøre vannrørene øker faren for vannlekkasjer. Styret ber derfor alle om å bidra til å forebygge større vannskader.

1. Skal du/dere gjøre endringer i boligen som medfører avstenging av vann, så skal vaktmester Helge Ellingsen kontaktes i forkant. Dette fordi styret og vaktmesteren ønsker å kunne etterkontrollere for eventuelle vannskader. Styret ber også alle beboerne om å være ekstra observante på eventuelle vannlekkasjer. Ved mistanke om vannlekkasje skal styret og vaktmesteren kontaktes. Vi vil da sørge for at vannet blir avstengt.

2. Om du reiser bort i over et døgn, så er det fint om du legger igjen en nøkkel hos naboen eller et medlem av styret. På den måten sikrer du at noen har tilgang til din leilighet om uhellet er ute. Putt en lapp i styrets postkasse med navn og leilighetens nummer, hvem som har nøkkelen, tidsrommet du er borte og telefonnummer til den som har nøkkelen.

3. Alle vannskader som skyldes blokkens rør skal snarest meldes til
OBOS forsikring(i kontortid): 22 86 55 00
IF forsikring(etter kontortid): 02400 
Husk å oppgi polisnummer: 5227579

4. Om det oppstår vannlekkasje i din boenhet så kan også Christiania Rørleggerbedrift AS kontaktes på telefon 954 63 666 eller 22 72 09 09. Firmaet har døgnåpent.

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar