Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

24 februar 2007

Informasjon fra styret - februar 2007

Generalforsamling avholdes 1. mars

Les gjennom sakene på forhånd, og møt opp!

Dersom du ikke har mulighet til å delta, gi gjerne din fullmakt til styret eller til andre som kan stemme på dine vegne. Fullmakten må være skriftlig og signert, og er bare gyldig dersom det er en blankofullmakt.

 

Soilrørsoppgradering – oppstart UTSATT til tidlig mai 2007

Informasjonsmøte ble avholdt 14. februar.

Erfaring fra Hekkveien 1 gjør at man velger å bruke lenger tid på hvert hus. Dette fører til at oppstart for oss blir forskjøvet til begynnelsen av mai 2007.

 

Søppel i gangen

Vi oppfordrer beboerne til ikke å sette søppel i gangen som en midlertidig oppbevaring, fordi dette skaper et utrivelig miljø. Ta søppelet rett ut, eller sett det på innsiden av døren!


Støyende arbeid  ved oppussing  og støy fra høy musikk

Styret minner spesielt om husordensreglenes pkt 9 (utdrag):

"Støy som kan forstyrre naboene er tillatt i følgende perioder (gjelder ikke offentlige høytidsdager

  • mandag til fredag kl 07 – 21
  • lørdag kl 11 – 18
  • søndag kl 11 – 14

Utenfor disse periodene og på høytidsdager er boring, banking, musikkøvelser og aktiviteter på lignende støynivå forbudt."

Ved større vedlikeholdsarbeider som strekker seg over en periode på minst 3 dager må det gis nabovarsel med angivelse av antatt omfang og varighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar