Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

30 mai 2016

Rehabiliteringsprosjektet: Reklamasjon og feil




Utskifting av vinduer og rehabilitering av balkonger er ferdigstilt for alle beboere. I den forbindelse ønsker styret å minne om viktigheten av at beboere selv sjekker arbeidet som er gjort for mulige feil, og gir beskjed hvis det kan være reklamasjonsgrunn.

Feil som vi har sett i enkelte leiligheter og som det kan være greit å se etter, inkluderer:

-        - Hakk / riper i vindusglass
-         -Vinduer kan ikke snus helt rundt (hvilket er viktig for å kunne vaske utsiden)
-         -Gjennomtrekk fra dør
-         -Skader / hakk i karmer, vegger og utvendig i isolasjonslag
-         -Skjevheter i balkongrekkverk (merk: mindre skjevheter kan     skyldes skjevheter i den opprinnelige balkongen, og vil ikke nødendigvis være reklamasjonsgrunn)
-         -Skjevheter i innsatt skillevegg på balkong

Hvis dere oppdager feil som ikke allerede er rapportert feil, vennligst gi skriftlig beskjed til styret snarest ved e-post styret@furulundiii.no (foretrukket), eller med brev i styrepostkassen. 

Mange har allerede sjekket og rapportert feil. Hvis en feil er rapportert og utbedret, er det ikke nødvendig å gi oss beskjed. 

Fasade og isolasjonslag
Vi ber om at ingen henger opp ting / borer i fasaden, da dette kan gi skader på isolasjonen. Hvis det er noen som har konkrete behov, ta kontakt med styret.

Mvh Styret

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar