Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

30 juli 2015

Informasjon fra styret om rehabiliteringsprosjektet1 På grunnlag av avstemningen blant beboerne er det besluttet å ha store balkongdørvinduer og utadslående balkongdører.

2 Etter planene begynner S-Bygg å rigge stillasene i uke 31 eller 32, dvs. en gang mellom 27. juli og 7. august. Prosjektet planlegges å være ferdig i slutten av oktober.

3 Det vil bli satt opp en egen oppslagstavle i 1. etasje med informasjon om prosjektet. Her vil det bl.a. bli satt opp en framdriftsplan som blir oppdatert etter hvert.

4 Alle må passe på å låse vinduer og balkongdører når stillaset er satt opp.

5 Alle må rydde unna alt på balkongene senest mandag 03. august.

6 Mer detaljert informasjon vil komme etter hvert. Det er viktig at alle forholder seg til instruksjonene i forbindelse med byggeperioden for å slippe forsinkelser og ekstrakostnader. Enkelteiere kan bli holdt økonomisk ansvarlige om de ikke følger disse.

7 Vi vil markere prosjektet med å arrangere grillfest 7. august fra kl. 17.00 og utover. Mer informasjon kommer.

Styret 24.06.2015

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar