Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

23 august 2010

Innbrudd i blokka

Det har den seneste tiden vært flere innbrudd og forsøk på innbrudd i blokka. Både låsen på inngangsdøra og postkassene er brutt opp gjentatte ganger.

Styret har byttet ut inngangsdøra og forsterket låsen med en beskyttende stålplate for å forhindre ytterligere innbrudd. Dette har skjedd etter anbefaling fra politiet og Obos. Til tross for disse tiltakene har vi sett et nytt innbrudd.

Styret jobber nå sammen med vaktmester og politiet med ytterligere tiltak for å hindre flere innbrudd.

Styret gjentar oppfordringen om at alle beboer selv bør anmelde forholdet til politiet dersom dere savner noe. Dersom noen av dere venter på nye visa-kort/kredittkort, nytt pass eller annen verdipost må hver enkelt anmelde forholdet til politiet. Det krever personlig oppmøte ved hvilken som helst politistasjon. Styret ønsker også at de dette gjelder sender oss en e-post på styret@furulundiii.no.

For mer informasjon, se politiets egne nettsider: https://www.politi.no/tjenester/anmeld_et_forhold/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar