Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

11 april 2010

Nattarbeid fra 6. april til 28. mai

Det vil pågå gravearbeid og legging av granittstein ved innganger til boliger og forretninger i området ved Carl Berners plass (se bildet).

Arbeidet kan ikke utføres på dagtid når det er mange fotgjengere i området, forretningene er åpne og trikken er i ordinær drift. I utgangspunktet vil det ikke bli utført arbeid i helgene. Skulle dette bli aktuelt vil dette bli informert om i eget skriv. Arbeidet vil medføre støy og Statens vegvesen beklager ulempene dette medfører. Tillatelse til å arbeide om nettene er gitt av bydelsoverlegen i bydel Grünerløkka.

Det skal ikke arbeides i stilleperioden mellom kl. 23.00 og 01.00.

Se hele info-plakaten fra Vegvesenet her (.pdf).

Har du spørsmål, kontakt:

  • Bydelsoverlegen v/Lasse Elden, tlf. 23 42 26 75 (kl. 08.00-15.30) i bydel Grünerløkka for henvendelser angående støy, eller tlf. 02180 / postmottak@bga.oslo.kommune.no
  • Statens vegvesen for generelle spørsmål knyttet til arbeidet, tlf. 920 55 013 / carlberner@vegvesen.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar