Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

29 mai 2009

Stenger veien fra Hekkveien til Carl Berner

Enveiskjøring på Carl Berners plass.

Fra 3. - 27. juni er Grenseveien stengt i østgående retning fra Hekkveien til Carl Berners plass. På samme strekning blir det enveiskjøring i vestgående retning. [29.05.2009]

– Onsdag 3. juni starter arbeidene med å legge nye vann- og avløpsrør på Carl Berners plass, forteller prosjektleder i Tone Bakken i Statens vegvesen. Grenseveien blir derfor stengt i østgående retning fra Hekkveien til Carl Berners plass fra 3. - 27. juni.

– Det er rett og slett ikke plass til toveistrafikk her mens arbeidene med vann og avløp pågår, forklarer prosjektlederen.

Bakken beklager ulempene stengingen måtte medføre for trafikantene, men håper samtidig på forståelse for nødvendigheten av dette.

Slik blir nye Carl Berners plass:

  • Økt framkommelighet for kollektivtransporten, bedre trafikksikkerhet og økt bomiljø med mindre støv og støy for beboere i området.
  • Det er de myke trafikantene og kollektivtransporten som prioriteres og vil oppleve et bedre Carl Berner etter ombyggingen. En forventer at biltrafikkenpå Carl Berner skal reduseres med cirka 40 prosent etter at ombyggingen er ferdig.
  • Bredere fortau, lavere fartsgrense, klart skille mellom kjørefelt for bil og trikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar