Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

03 september 2008

Utredning av balkongarbeidet

Styret har vært i forprosjektmøte med OBOS prosjekt og Furulund II. ARK har utformet et forslag til nye balkonger. Nye balkonger er foreslått med en to-delt brystning; en tett del og et øvre felt i glass slik at utsikt, solforhold og lysinnslipp i leilighetene opprettholdes best mulig.
Det vil bli montert på blomsterkasser på kortsiden av balkongene.

Siden vi har to typer balkonger vil målene bli følgende.
Type I (dobbel balkong): 2m x 3,8m i bredden, 1,1 m i høyde og 1,5m i dybde
Type II (enkel balkong): 5,4 m i bredden, 1,1 m i høyde og 1,5m i dybde

I forbindelse med montering av balkonger ble det også foreslått og anbefalt utbedring av taket, samt isolering av yttervegger, noe som vil gi et redusert varmetap og følgelig mindre fyringsutgifter. Dette er noe vi må ta stilling til i generalforsamlingen. Isolering av yttervegger vil bli gjennomført uansett om vi kun velger å rehabiliterer de gamle balkongene eller går for nye balkonger.

Kostnader rundt disse utbedringene er uavklart da det er mange faktorer som spiller inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar