Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

24 januar 2007

Informasjon. Oppussing av kjøkken og bad

Tilbud rehabilitering bad Furulund III

TT-teknikk AS samarbeider med WEFIX AS, Larmerud rør AS og Storm Elektro AS om rehabilitering av Baderom. WEFIX AS er et håndverkerfirma med ca. 25 ansatte. Gjennom vårt gode kontaktnett i Polen skaffer vi interiør av høy kvalitet til gunstig pris. Alle får tilbud om individuell vurdering av sine ønsker.

Forslaget under er en skisse og basert på standardløsninger og er ment som eksempel på hva vi kan tilby. Individuelle tilpasninger gjøres og vi kan love deg at du får ditt bad nøyaktig slik du vil ha det. Alle bad blir bygget etter gjeldene regler i våtromsnormen. Første besøk er en befaring sammen med beboer for å se på løsninger og muligheter ved hvert baderom. Deretter kommer et pristilbud basert på de opplysningene og mulighetene som ble avtalt på befaring. Det er fullt mulig å velge bort eller legge til løsninger man ønsker etter å ha mottatt tilbudet.

Rehabilitering av bad
Utgangspunkt for rehabilitering av badene er de nye rehabiliterte slukene:
Litex membranplater benyttes i badene:
* Membranplater med 50 års garanti mot sopp og råte
* Varmekabler kan legges rett på platene
* Godkjent av NBI og FFV
* Isolerer mot yttervegg Kan brukes mot alle bygningsdeler


Priseksempel - fullrehabilitert bad 3-3,5 m2
Ny membran med flislegging vegg gulv
Påstøp med varmekabler
Flytting av sluk til dusj
Opplegg vask/tørk
Dusjhjørne
Ny himling med 4 stk. spotter
Baderomsmøbler (hvit utførelse)
Vegghengt toalett
Ny dør
Kr 112 000,- inkl. mva


Rehabilitering av kjøkken

WEFIX AS representerer polens største møbelprodusent i Norge, Black Red White. I tillegg har vi sikret oss gunstige avtale med leverandører av hvitevarer, benkeplater, beslag, hengsler.., ja alt det en trenger for å skape nettopp det kjøkkenet du vil ha. Med egne møbelsnekkerer ansatt, og opplæring og støtte fra fabrikken i Polen, er vi sikre på at leveransen blir vellykket.
Et kjøkken kan være så mangt, du bestemmer hva det skal være for deg. Vi gir deg tips til hvordan du kan få det kjøkken du ønsker deg. Selvsagt tilpasses farger og løsninger dine ønsker og lommebok.

------------------------------------------

Det er planlagt informasjonsmøte med BSC v/daglig leder Frode Berntzen. Agenda på informasjonsmøtet vil være delt i to: Første del vil være generell informasjon om soilrørrehabiliteringen som vil starte opp i midten av mars, andre del vil være for de av dere som ønsker mer informasjon vedrørende tilbudet på oppussing av bad og kjøkken. Når møtet vil bli avholdt vil bli opplyst senere.

Ved ønske om ytterligere informasjon vedr oppussing av bad og/eller kjøkken ta direkte kontakt med BSC v/daglig leder Frode Berntzen på e-post: fb@bsconsult.no eller mobil 971 86 792

Mvh
Styret Furulund III

Husk! Årets generalforsamling vil bli avholdt torsdag 1.mars 2007 kl 19 i Billeddhoggerforeningens lokaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar