Furulund IIIVelkommen!

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass i Oslo.

Vi har en sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, med god tilgang til offentlig transport og med mange fasiliteter like i nærheten.

Her på våre nettsider finnes mye informasjon om bygget vårt og om våre aktiviteter, til nytte for beboere og andre interesserte. Send oss gjerne en epost dersom det er informasjon du savner!

mvh Styret Furulund III

07 desember 2006

Parkeringen foran garasjene

Plassen foran garasjene og helt ned til veien eies av Furulund III, Hekkveien 7. Det er bekreftet av Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune. Parkeringen foran garasjene har i løpet av høsten fått et uakseptabelt omfang. Beboere har ofte store problemer med å komme inn og ut garasjene grunnet parkering av biler for nærme garasjene. Store problemer betyr at man har måttet må kjøre frem og tilbake mange ganger og lirke bilen inn eller ut, med fare for skade på egen og andres biler.
Tidligere i høst har politiet måtte kontaktes for å fjerne biler slik at beboerne kunne komme inn i garasjen med bilen sin.

Dette skaper også problemer for beboere i de andre to blokkene; biler som skal opp til Furulund I og II kan få problemer med å komme opp om vinteren, da de mister svingradius.

I utgangspunktet er det ikke tillatt å parkere foran garasjene. Det er også hengt opp skilt, men dette har/blir ikke respektert. For å avklare dette har Styret hatt kontakt med Trafikketaten som har vært på flere befaringer. Senest denne uken, da med jurist også.

Konklusjonen fra Trafikketaten er som følger:
”Området 4 m fra garasjene er definert som veikryss (unntatt foran garasje nr 10).”

”Parkeringsgebyr vil bli iverksatt f.o.m. i dag torsdag 7.desember 2006”

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar